فهرست ها

معرفی کتاب اسرارسبزی های خوراکی نوشته محمدرضایزدی زاده

سبزی های خوراکی

به مناسبت بیستمین سالروزتاسیس نهادکتابخانه های عمومی کشورکتاب اسرارسبزی های خوراکی نوشته محمدرضایزدی زاده معرفی می شود:این کتاب به خوانندگان آن می آموزد که چگونه از سبزیجات معمول و متداول در تغذیه روزانه استفاده کنند تا هم غذا باشد و هم دارو . کتاب اسرار سبزی های خوراکی همچنین نشان می دهد که داشتن سلامتی و عمر طولانی در دسترس تر از آن است که فکر می کنید. با توجه به این که نگهداری سبزیجات تازه از جمله گشنیز در دمای اتاق یا یخچال کوتاه است و سبزی پس از گذشت دو یا سه  روز زرد می‌شود، می‌توانید با استفاده از روش‌های ساده، مدت زمان بیشتری آن را تازه نگهدارید. ظرفی مناسب را تا نیمه از آب پر کنید و ساقه های گیاه را درون آب قرار دهید. سپس با استفاده از روکش پلاستیکی، برگ‌ها را کاملاً بپوشانید. برگ‌های جعفری و ریحان بهتر است در دمای اتاق نگهداری شوند زیرا سرما باعث از بین رفتن برگ‌ها می‌شود. آب ظرف را هرچند روز یک بار عوض کنید. برگ‌های گشنیز را می‌توان در فریزر نگهداری کرد. برگها را از ساقه جدا و آنها را در یک کیسه ی پلاستیکی بریزید و در فریزر نگهداری کنید. با این روش برگها به مدت 2تا3 هفته تازه باقی خواهند ماند. و خواص آنها حفظ می شود و...

اخبار و اطلاعیه